KAHRAMANMARAŞ / ONİKİŞUBAT - Hacı Bayram Veli İmam Hatip Ortaokulu

May

Okulumuz Rehber Öğretmeni Halil Çelik tarafindan tüm 8.sinif öğrencilerimize.. Sınava doğru, sınav ani yapılması gerekenler ve Sınav stratejileri hakkında bilgilendirme sunumlari yapılmıştır. Öğrencilerimize başarılar dileriz..

Mrt

ÇETES ekibi olarak üniversitedeki gençlik otağını ziyaret ettik ebru sanatı etkinliği yaptık.

Ogrencilerimize ufuk olması amacıyla KSÜ mühendislik fakültesinin atölyesini gezdik .

Mrt

Okulumuz bahçesinde ve salonunda 18-19 Mart 2024 tarihinde "18 Mart Çanakkale Zaferi " kutlamaları yapıldı.

Ramazan ayı hazırlıkları..

Mrt

Okulumuz tören alanında 12.03.2024 saat=8:30 da tüm öğrencilerimizin katılımıyla  "12 Mart İstiklal Marşının Kabul Edildiği Gün ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Program" yapıldı.

Mrt

"OKUYORUM PROJESİ" kapsamında okulumuz müdür odasında sınıf rehber öğpremleriyle toplantı yapıldı. Toplantıda Projede yapılacak işlemler anlatılarak öğretmnelerimize formlar verildi.

Mrt

Okulumuzda 1 mart 2024 tarihinde saat 10:30 da deprem tatbikatı yapıldı.

Şbt

Soru çozum masamızda, Öğrencilerimizin daha başarılı olması için öğretmenlerimiz, öğrencilerimizle beraber çalışmalara devam etmektedir..

Şbt

Okulumuz öğrencileri, 21 Nisan 2024 tarihinde yapilacak olan, Bursluluk Sinavi, Başvuru Süreci, güncel değişiklikler ve sınavin uygulama süreci hakkinda Okul Rehber öğretmenlerimiz Halil Çelik ve Ali Gök tarafından bilgilendirilmistir. Öğrencilerimize başarılar diliyoruz..

Şbt

Çedes projesi kapsamında diyanet gençlik merkezi ziyaret edildi öğrencilerimizle keyifli zaman geçirdik. Sabır uzerine konuştuk.

Şbt

Tüm sınıflarda drama ile atasözü/deyim anlatma etkinliği yapıld ayrıca dilimizin söz zenginlikleri projesi- deyimler ve atasözlerinin hikayesi ile ilgili çalışmaları yapıldı

Şbt

Okulumuzda akademik alanda gösterdikleri başarılarından dolayı  öğrencilerimizi tebrik ediyoruz başarılarının devamını diliyoruz. Öğrencilerimize moral motivasyon amaçlı yaptığımız film  etkinliğimizden kareler.

Şbt

Okulumuz izcileri 12 Şubat Kahramanmaraş'ın Kurtuluşu Törenlerine katıldı. Ayrıca okulumuzda Kurtuluş töreni yapıldı.

Şbt

Okulumuz bahçesinde  6 Şubat 2023 tarihinde meydana gelen depremlerde hayatını yitiren vatandaşlarımız için hatim duası okunmuştur. Depremin üzerinden bir yıl geçmesi dolayısıyla öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz depremde şehit olan kardeşlerimiz için hatim indirmiştir ve 7şubat 2024 tarihinde tüm paydaşlarımızın  katılımıyla hatim duası okul bahçemizde yapılmıştır. Rabbim kabul eylesin.

Ock

Okulumuz bahçesinde karne, Bilgi Yarışması, Kitap Okuma Yarışması, Deneme de Dereceye giren öğrenciler ve Oryantrik Yarışmasında dereceye giren öğrencilerimize ödülleri verildi.