KAHRAMANMARAŞ / ONİKİŞUBAT - Hacı Bayram Veli İmam Hatip Ortaokulu

Ock

Okulumuz 8.Sınıflar arası Bilgi Yarışması 17.01.2024 tarihinde saat 8:30 da okul salonumuzda yapılmıştır. Yarışmada birinci olan 8/C  sınıfımızı tebrik ederiz.

Ock

Okulumuz 7.Sınıflar arası Bilgi Yarışması 17.01.2024 tarihinde saat 8:30 da okul salonumuzda yapılmıştır. Yarışmada birinci olan 7/F  sınıfımızı tebrik ederiz.

Ock

Okulumuz 6.Sınıflar arası Bilgi Yarışması 17.01.2024 tarihinde saat 8:30 da okul salonumuzda yapılmıştır. Yarışmada birinci olan 6/E sınıfımızı tebrik ederiz.

Ock

Okulumuz 5.Sınıflar arası Bilgi Yarışması 17.01.2024 tarihinde saat 8:30 da okul salonumuzda yapılmıştır. Yarışmada birinci olan 5/F  sınıfımızı tebrik ederiz.

Ock

Sütçü İmam Üniversitesi Türkçe öğretmenliği bölüm başkanı Doç. Dr. Metin DEMİRCİ hocamız okulumuz çaok amaçlı salonunda 16.01.2024 tarihinde saat 10:00 da öğrencilerimizle "Tecrübe Paylaşım" konusunda söyleşilerde bulundular. Hocamıza bu nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederiz

Ock

Okulumuz Tüm Sınıflar arası Kelime Oyunu Bilgi Yarışması 15.01.2024 tarihinde saat 8:30 da okul salonumuzda ingilizce öğretmenlerimiz tarafından yapılmıştır. Yarışmada dereceye giren öğrencilerimizi   tebrik ederiz.

8A sınıfı " En Sevdiğini Paylaş" etkinliği

Ock

Okulumuzun koridorlarında  Dürüstlük Manavı "KERMES"  etkinliğ yapıldı.

Ock

Dönem sonu etkinlikler kapsamında yetenekli Öğrencilerimiz.

Ock

Haci bayram veli iho  çedes grubu öncülüğünde tüm okul genelinde SEVGININ GÜCÜ  filmini izledik.

Ock

Hacı Bayram Veli iho çedes grubu olarak  mahallemizde bulunan Hacı Bayram Veli  Camii ni ziyaret ettik cami adabını namaz merhamet konuları üzerine sohbet ettik. Misafir perverliginden dolayı manevi danışmanımiz Emine ILIDI  hocamıza teşekkür ederiz.

Ock

Vakti müslüman kardeşlerinin acısını yüreklerinde hissederek ellerinden geldiği kadar onlara yardım etmeye çalışarak kuşandılar. “çağını anlayan ve zulme baş eğmeyen bir gençlik”

Ock

Namazla birlikte orucun da vaktimizi kuşatacağı üç aylara girerken öğrencilerimize üç aylarla ilgili seminer verildi.

Ock

Okulumuzda yapılan deneme sınavında birinci olan öğrencilerimiz. Başarılarının devamını diliyorum.